Mi koristimo cookies ( kolačiće ) da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.

Električar

Električar

nedelja, 27 januar 2019 12:13

ELNUR GABARÓN SERVIS

Električar024 je Zvanični servis za popravke i montažu grejne tehnike marke ELNUR  GABARÓN. Naše usluge:

 

 • Montaža i puštanje u pogon
 • Servis u Garanciji
 • Servis van Garancije
 • Nabavka originalnih delova

 

Ako Vam je potreban serviser kontaktirajte nas na: 061/270-18-54

ELNUR-GABARRON vam pruža najefikasnije rešenje za grejanje koje vam je potrebno, u skladu sa najnovijim tehnologijama. Sa objektima od preko 20.000m2 u Madridu, Španiji, 40 godina iskustva u grejanju, širokom opusu proizvoda koji se konstantno unapređuju, i sa obimnim ljudskim i tehničkim timom, ELNUR-GABARRON je jedna od vodećih kompanija u svetu u ovom polju. Posvećenost kvalitetu je nepokolebljiva, i to se odlikuje potpunom kontrolom nad procesima u svim oblastima kompanije, po važećim evropskim standardima. Sertifikati ISO 9001 i ISO 14001 su dokaz toga. Električni grejni uređaji najvišeg kvaliteta sa inovativnom tehnologijom, rezultat su konstantnog istraživanja i unapređenja rada. Atraktivan dizajn, laka instalaciona konstrukcija, pouzdan kvalitet, dokazana bezbednost i dugotrajnost ubedljive su prednosti Elnur-Gabarron grejnih sistema. ELNUR-GABARRON proizvodi su jedinstveno projektovani i proizvedeni od visoko kvalitetnih materijala i komponenata, što predstavlja odlučujuću prednost kada je u pitanju pružanje odličnog nivoa performansi i efikasnosti, sve sa ciljem ispunjenja najvećih očekivanja kupaca u današnjem svetu tehnologija koje konstantno napreduju.

ponedeljak, 10 decembar 2018 06:26

Samsung Servis

Električar024 je Zvanični servis za popravke velikih i malih kućnih aparata marke Samsung. Naše usluge:

 

 • Servis i popravka u Garanciji
 • Servis i popravka van Garancije
 • Nabavka originalnih delova

 

Ako Vam je potreban serviser kontaktirajte nas na: 061/270-18-54

Samsung kreira inovativne, moderne proizvode vrhunskog kvaliteta i uz njih obezbeđuje Samsung servisnu službu i podršku koje su tu da vam olakšaju život.

subota, 07 april 2018 06:51

Hristos Voskrese!

Svim poslovnim partnerima i prijateljima želimo srećan uskrs! Hristos voskrese!

četvrtak, 29 mart 2018 23:39

LG SERVIS

Električar024 je Zvanični servis za popravke velikih i malih kućnih aparata marke LG. Naše usluge:

 • Servis u Garanciji
 • Servis van Garancije
 • Nabavka originalnih delova

Ako Vam je potreban serviser kontaktirajte nas na: 061/270-18-54

LG kreira inovativne, moderne proizvode vrhunskog kvaliteta i uz njih obezbeđuje LG servisnu službu i podršku koje su tu da vam olakšaju život. 

 

subota, 23 decembar 2017 08:58

Održavanje stambene zgrade

PR ELEKTRIČAR024 pruža kompletnu uslugu održavanja stambenih zgrada. Iskustvo i profesionalni pristup klijentima, dostupnost i brze hitne intervencije korisnicima naših usluga nude vrhunsku uslugu u sledećim oblastima:

 • održavanje stepenišnog automata
 • automatizacija stepenišne rasvete
 • automatizacija i održavanje dvorišne rasvete
 • održavanje i popravka el. instalacije objekta
 • održavanje interfona, popravka centrale
 • izrada video nadzora za ceo objekat

 Za više informacije kontaktirajte nas preko telefona na br.: 064/115-72-52 ili preko email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

petak, 15 decembar 2017 08:24

Održavanje i popravka industrijske mašine

Vršimo popravku industrijske mehanizacije, elektronike i automatizacije. Naša usluga pokriva:

 • Popravku industrijske elektroike
 • Popravku industrijske automatizacije
 • Popravka i održavanje industrijske pneumartike

Industrijska elektronika:

Vršimo popravku industrijske elektronike. Naša usluga pokriva popravku PLC kontrolera, pomoćne ploče, zamena senzora, zamena kompletne istalacije, napojni deo itd...

 

Industrijska automatizacija:

Vršimo popravku industrijske automatizacije. Automatizacija pokriva one uređaje, koje su automatizovani, ali automatiku ne kontroliše elektronika već čista mehanika.

 

 Pneumatika:

Vršimo popravku i održavanje pneumatičnih sistema. Naša usluga pokriva popravku uređaja, zamena stare delove za nove, remot postojećeg sistema.

 

 


{vimeo}247449992{/vimeo}

ponedeljak, 01 maj 2017 09:14

Hoverboard Servis

Vršimo popravku HoverBoard-a. Popravka elektronike i mehaničke delove. Nabavljamo originalne delove a po želji i kineske kopije.
Diagnostika je besplatna. Ako ste van Subotice HoverBoard možete poslati kurirskom službom. Diagnostika traje 2 do 3 dana. Nakon diagnostike kažemo cenu opravke sa delovima zajedno.

Više informacije na tel.: 061/270-18-54 ili preko e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

petak, 07 april 2017 06:08

Zvezdano nebo sa mikrofiber vlaknama

U svakom smislu je zvezdano nebo u pitanju. Osnovni materijal za krug, smo koristili ivericu. Nakon obrade materijala nalepili smo fotogrfiju univerzuma. Fotografija daje svoju lepotu i to još zamislimo tako da svaka zvezda u pravom smislu sjaji. Za osvetljenje svezde, koristili smo mikrofiber vlakne debljine 0.8mm i RGB led diode debljine 5mm. Kompletna kotrola zvezdanog neba se vrši daljinskim upravljačem. Komletna elektronika ( kontrola ) je naša izrada. 

Kompletna dekoracija uključujući i sotale rasvete koje su prikazani na slici je naša izvedba. 

četvrtak, 13 oktobar 2016 18:41

Servis TA peći

Vršimo kompletan servis i remont TA peći:
- Farbanje
- Promena izolacije ( Kamena Vuna HTB700 )
- Rekabliranje
- Grejači
- Remont ventilacionog sistema
- Radni Sigurnosni termostati
- Tajmeri ( analog/digital) za TA peći od 4.5 i 6KW

Na zamenjene rezervne delove sledi garancija GODINU DANA, a nakon kompletnog Remonta peći sledi garancija OD DVE DO TRI GODINE!
Više informacije na 061/270-18-54 ili pogledajte neke slike od naših radova.subota, 25 jun 2016 16:23

Popravka elektronike

Vršimo popravku elektronike od VešMašine, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova, klima uređaja, alarm sistema itd.

Uspešno sarađujemo sa nekoliko servisa bele tehike iz cele Srbije koji nam šalju elektronike za popravku. Popravku elektronike radimo i za naše građane iz cele Srbije i inostranstva. Jednostavno kontaktirajte nas, posle dogovora PostExpress službom pošaljete elektroniku ( troškove slanja korisnik plaća ) kod nas. Diagnostika traje 2-3 dana, popravka i do 2 nedelje ( u zavisnosti imamo li delova na lageru, ili trebamo naručiti ).
Više informacija preko telefona 061/270-18-54 ili preko E-mail-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

team besharat realtyteam besharat realtyteam besharat realty
team besharat real estate
team besharat real estateteam besharat real estateteam besharat real estate