Mi koristimo cookies ( kolačiće ) da bismo vam osigurali najbolje iskustvo na našoj web stranici.

petak, 22 april 2016 04:48

LG Side by Side linija frižidera ostavlja svakog bez daha

Napisano
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Nova linija Side by Side frižidera kompanije LG Electronics osvojila je dve prestižne nagrade za dizajn, iF i Red dot nagradu. Dve najstarije i najpriznatije nagrade u kategoriji dizajna, poznate su po nagrađivanju samo najinovativnijih proizvoda.

„Još jednom, iF i Red dot ekspertski žiri bogato je nagradio kompaniju LG Electronics. Naša nova linija frižidera nije samo linija vrhunskih kućnih uređaja, već i pravih umetničkih dela. Kao i uvek, LG Electronics pomera granice tehnologije, a Side by side linija frižidera je još jedan dokaz naše stalne težnje da postavljamo nove standarde“, rekao Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG u Srbiji.

Dva nagrađena modela iz Side by side linije, GSP545NSYZ i GSP545PVQV, odlikuje Total No Frost tehnologija, unutrašnje LED osvetljenje i novi, fenomenalni LED displej. Ručica na vratima reguliše vakuum unutar frižidera, pa se vrata lako otvaraju, što je velika olakšica za starije ljude i decu. Jedna od najboljih karakteristika je definitivno svežina, jer ovaj pametni uređaj obezbeđuje optimalnu vlažnost i održava meso i ribu na 0 stepeni, zahvaljujući Fresh 0 Zone tehnologiji. No plumbing sistem štedi vaš novac, a mini-bar osetljiv na dodir učiniće vaša pića lako dostupnim, bez otvaranja vrata frižidera. Kompresor je srce frižidera, pa je njegova dugotrajnost i pouzdanost izuzetno bitna. LG inovativni linearni kompresor štedi energiju i do 20% i ima samo jednu tačku trenja, pa je mnogo tiši u poređenju sa tradicionalnim kompresorima. Sastavljen iz manje delova, pouzdaniji je i dugotrajniji nego ikad i ima garanciju od 10 godina.

Pročitano 1323 puta

Najbolja Ponuda za Vas

team besharat realtyteam besharat realtyteam besharat realty
team besharat real estate
team besharat real estateteam besharat real estateteam besharat real estate